Ezért válassz iPhone 6S-t

    iPhone 6s blog

    Gilanyi Milan

    2023.03.24
    5 perc olvasási idő

    Azt fontolgatod, hogy 2023-ban egy használt iPhone 6s-t vásárolj, de kíváncsi vagy, hogy megéri-e? Ezért gondoljuk, hogy az iPhone 6s továbbra is jó választás mindenki számára, aki megbízható és megfizethető okostelefont keres.

     

    Klasszikus dizájn

    Az iPhone 6s időtlen dizájnja még ma is remekül néz ki. Vékony kialakítása, 4,7 hüvelykes Retina kijelzője és alumínium háza élvezetessé teszi a kézben tartását és használatát. Amennyiben egy kisebb, kompaktabb méretű készülékre vágysz az iPhone SE 2016-ot javasoljuk.

     iPhone 6s méret

    Nagyszerű kamera

    Az iPhone 6s egy 12 megapixeles hátlapi kamerát és egy 5 megapixeles előlapi kamerát tartalmaz, amelyek még a mai szabványok szerint is remek fényképeket és videókat készítenek.

    iPhone 6s kamera

    Touch ID

    Nem kell tovább bajlódnod a jelkód betáplálásával szeretett iPhone-odon. Csupán elegendő a Home gombhoz érintened az ujjad, és máris feloldottad a készüléked. Amennyiben egy arcfelismerővel rendelkező készülékre vágysz, úgy az iPhone Xr-t javasoljuk Neked.

    iPhone 6s Touch ID

    Megfizethetőség

    Az iPhone 6s már több éves, ami azt jelenti, hogy sokkal olcsóbb, mint az újabb iPhone modellek. Ez nagyszerű választássá teszi bárki számára, aki alacsony költségvetéssel rendelkezik.

     

    Jack csatlakozó

    Az új készülékek szinte egyike sem teszi elérhetővé a Jack-es fülhallgatók csatlakozását, azonban az iPhone 6S igen! Ha nem szeretnéd leváltani régi, jól bevállt fülesed ez a model Neked való!

    iPhone 6s jack dugó

     

    Megbízható márka

    Az Apple arról ismert, hogy kiváló minőségű, megbízható termékeket gyárt, és ez alól az iPhone 6s sem kivétel. Egy iPhone-nal biztos lehetsz benne, hogy olyan készüléket kapsz, amely még évekig kitart.

     

    Összefoglalva egy használt iPhone 6s továbbra is nagyszerű választás mindazok számára, akik megbízható, megfizethető okostelefont keresnek 2023-ban. Klasszikus dizájnjával, nagyszerű kamerájával, megfizethető árával és megbízható márkájával mindenképpen érdemes a következő telefonként tekinteni rá.