Félsz a használt iPhone vásárlástól?

    Használt iPhone blog

    Gilanyi Milan

    2023.01.25
    5 perc olvasási idő

    Felmerülő gyakori félelmek

    Sokak fejében felmerül a kérdés, vajon biztonságos használtan vásárolni telefont, vagy bármilyen elektronikai cikket? Mi történik, ha van valamilyen rejtett hibája, vagy esetleg lopott? Ezek a kérdések teljesen jogosan merülnek fel és sok esetben a kételyek valósággá válnak.

    Sokszor találkoztunk azon jelenséggel, hogy valaki megvásárolt egy használt készüléket (mondjuk a Facebook marketplaceről) nagyon kedvező áron. Az esetek túlnyomó részében kiderült, hogy a készülék lopott volt, vagy pár nap múltán jelentkezett az eladó által nem feltüntetett hiba. Egy ilyen balszerencsés döntés bizony nagyon sokba kerülhet a megtévesztett vásárlónak, ezért igyekszünk mindenkit óvva inteni az ilyen jellegű vásárlásoktól. 

    Mi a ShowMe-nél egy olyan alternatívát nyújtunk, amivel biztosan nem kerülhetsz kellemetlen helyzetbe.

    Amiért érdemes tőlünk megvásárolnod a használt iPhone-od

    1 év ingyen garancia

    Az első és legfontosabb szempont a garancia. Mi a ShowMe-nél sok más kereskedővel szemben 1 év garanciát biztosítunk  INGYEN (!!!) minden használt iPhone-hoz. Ezzel megóvunk téged a rejtett hibáktól, és a vele járó kellemetlenségektől. Ügyfélszolgálatunk rendkívül készségesen, rugalmasan és gyorsan eszközöli a garanciális javításokat, hogy minél több terhet vegyünk le a válladról.

    iPhone 11 lila
    iPhone 11 zöld

    30 napos elégedettségi garancia

    A hivatalos visszavásárlási kötelezettség dupláját biztosítjuk, hogy legyen elegendő időd eldönteni, hogy valóban megfelel e Neked az a használt készülék amit rendeltél.

    Legjobb ár-érték arány

    A használt iPhone vásárlásnak a legnyilvánvalóbb előnye az olcsó ár. Egy új iPhone ára már akár 500.000-600.000 Forint, ami lássuk be az átlag fizetésből élő ember számára megfizethetetlen, továbbá sok esetben nincs is szükség a legújabb iPhone-ra, egy régi is maximálisan ki tudja elégíteni az igényeket.

    Biztonságos forrás

    Amennyiben a ShowMe-től vásárolod meg a használt telefonod, úgy 100%-os mértékben be vagy biztosítva, mivel tiltás elleni ÖRÖK GARANCIA jár a készülékhez, továbbá az általunk értékesített készülékek 90%-át multi cégektől, nem magánszemélyektől szerezzük be. Ettől függetlenül, ha mégis letiltaná a szolgáltató a készüléket mindig visszafizetjük az árát (soha nem volt még rá precedens).

    Minőség

    Minden egyes beérkező használt iPhone-t szigorú tesztnek vetünk alá. Az összes funkcióját teszteljük egy külön erre kifejlesztett szoftver segítségével. Abban az esetben, ha mégis kiderül, hogy a készülék rendelkezik valamilyen hibával azt haladéktalanul megjavítjuk.

    Ritka modellek

    Előfordulhat, hogy régóta vágysz egy pár éves iPhone-ra, és azon belül is egy típus kifejezetten tetszett Neked a megjelenésekor, azonban ezt már sehol nem értékesítik. Lehet ez például egy iPhone SE 2016 128GB-os változata, amelyet már szinte lehetetlen beszerezni. Nálunk jó eséllyel megtalálhatod, ráadásul az újszerű állapotú variáns esztétikai állapota végett garantáltan le fog esni az állad (a miénk leesett)!

    iPhone 7 Plus piros
    iPhone 7 Plus piros

    Fenntartható

    Az utolsó, de talán mégis az egyik legfontosabb szempont a környezettudatosság. Azzal, hogy használt iPhone-t vásárolsz nem csak a pénztárcádat kíméled meg, de hozzájárulsz egy zöldebb holnaphoz is. A felújított készülékek lehetővé teszik számunkra, hogy csökkentsük az elektronikai hulladék mennyiségét mindezt úgy, hogy nem kell lemondanunk közben semmiről.

    Összegzés

    Egy használt iPhone vásárlása okos választás lehet mindazok számára, akik pénzt akarnak megtakarítani, jó ár-érték arányt szeretnének elérni, és szeretnének valamit tenni a környezetért. Ha követed ezeket a tippeket, akkor biztos lehetsz benne, hogy olyan készüléket vásárolsz, amely még évekig jól fog szolgálni.