Minden amit az AirPods kiegészítőkről tudnod kell

    Gilanyi Milan

    2022.06.14
    3 perc olvasási idő

    Minden amit az AirPods kiegészítőkről tudnod kell

     

    Az AirPods kiegészítőket két felé lehet osztani. Az első a védelmet fogja szolgálni, a másik pedig inkább funkcionális.

     

    A védelemért mindenképpen az AirPods tokok fognak felelni, és azon belül is megtalálható rengeteg változat. Ettől függetlenül mindenkinek leginkább a szilikon tokokat ajánljuk jó erőelnyerő képessége révén. Opcionálisan választható rengeteg szín és minta. Abban az esetben, ha valamilyen csajos tokot szeretnél vásárolni a Guess, vagy a Karl Lagerfeld tokjait ajánljuk, fiúknak pedig inkább az egyszerűbb, letisztultabb változatokat, mint például a Spigen, U.S. Polo vagy a Pitaka tokok.

    Léteznek olyan tok változatok, amelyek a gyárilag nem wireless tokos AirPods-oknál lehetővé teszik azt, hogy mégis vezetek nélkül töltsük őket. A tokban megtalálható a wireless töltés technológiája, amely tovább vezeti a felvett ampereket a készülékbe dokkolt aljzaton keresztül az AirPods-unkba. FONTOS, hogy ezt csak azoknál az eszközöknél alkalmazhatjuk, amelyek nem képesek a vezeték nélküli töltés funkciójára, tehát AirPods Pro-ra nem.

     

    Az esetek nagy döntő többségében, ha vásároltok bármilyen típusú AirPods tokot a csomagban megtalálható egy karabiner, ami funkcionalitását tekintve csillagos ötös. Könnyedén felakaszthatjátok a nadrágotokra, vagy akár a táskátokra, ezzel megkönnyítve az eszköz hordozását.

     

    Azokat a kiegészítőket, amelyek a legszuperebb funkcionalitással bírnak a ShowMe AirPods tartozékai között az Egyéb kiegészítők típusban találjátok az AirPods kategórián belül. Ilyen például a fülkampó, ami azért nagyon hasznos, mert sajnos sok esetben előfordul az, hogy a vezetéknélküli fülhallgatók könnyen kiesnek a felhasználók füleiből, azonban a fülkampó tökéletesen ki fogja támasztani a füljáratban az eszközt, így nem kell tartanunk attól, hogy lába kél a szeretett és drága készülékünknek.

    Hasonló célt fognak szolgálni a nyakpántok, amelyek lényege, hogy egy szilikon pánt két oldalára lehet rögzíteni az AirPods fülhallgatókat, és a pántot a nyakunk mögé helyezzük. Abban az esetben ha például sportolás közben kiesik az AirPods biztosan nem hagyjuk el ezzel a kiegészítővel.

     

    A fülkampó és nyakpánt legkedveltebb márkái a Spigen, vagy az AhaStyle kiegészítői.