Maradjon a cukorbetegség előtt az intelligens glükózmonitorozó rendszerrel.

  cukorbetegség monitorozás
  RL

  Révész László

  2024.04.03
  5 perc olvasási idő

  Ha cukorbeteg vagy, a Medtronic könnyebbséget hozhat az életébe. Szenzoros glükózszintjének ellenőrzésére használja a Medtronic Guardian Connect glükózmonitorozó rendszerét, ehhez csak rá kell pillantania iPhone-jára, ami mindig mindenhol kéznél van, bármilyen tevékenységet végezzen is éppen.

  cukormérés fájdalom nélkül
  cukormérés fájdalom nélkül

  Bemutatjuk a Guardian 4 intelligens CGM rendszert, amely egy új jeladóval és érzékelővel rendelkezik, amely nem igényel ujjbegyet az érzékelő glükózszintjének leolvasásához. Amikor a Guardian 4 CGM a bőrre kerül, egy kis érzékelő segítségével 5 percenként méri az érzékelő glükózszintjét. A valós idejű leolvasások a nap 24 órájában rögzítésre kerülnek, és az érzékelőhöz csatlakoztatott kis vezeték nélküli jeladó Bluetooth-on keresztül elküldi azokat iPhone-odra, így bármikor láthatod, hogyan áll.

  A Guardian mobilalkalmazás segítségével megtekintheted a glükózszintedet és naplózhatod a tevékenységeket. Ha a prediktív figyelmeztetések be vannak kapcsolva, a rendszer előre jelezi neked, hogy a vércukorszinted magas vagy alacsonyszintre kerülne. Válaszd ki, hogy mikor szeretnél (10-60 perccel) előre értesítést kapni . Különböző opciókat választhatsz a riasztásokhoz, például a hangerő maximalizálását éjszaka, vagy az összes riasztás elnémítását, ha napközben szükséges.

  Ha Wi-Fi hálózathoz csatlakozik, a Guardian alkalmazás képes elküldeni adatait a CareLink™ Personal cukorbetegség-kezelő szoftverbe, így online megtekintheti személyre szabott szenzoros vércukorszintjelentését, és megoszthatja azokat kiválasztott egészségügyi szolgáltatóival, családtagjaival vagy barátaival. A hozzád legközelebb állók még szöveges üzeneteket is kaphatnak, hahatótávolságon kívülre kerülnél.

  A Guardian 4 rendszer használatához szüksége lesz a Guardian 4 adóra és a Guardian 4 érzékelőre, valamint erre az alkalmazásra. A Guardian 4 rendszer ajánlott korhatára 7 éves kortól kezdődik.

  FONTOS MEGJEGYZÉS: Ez az alkalmazás csak a Guardian 4 jeladóval működik, amelyet kifejezetten arra terveztek, hogy Bluetooth-on keresztül kommunikáljon a kompatibilis mobileszközökkel. Nem csatlakozik más Medtronic CGM adókhoz, beleértve a Guardian Connect és Guardian Link 3 adókat.

  A Guardian 4 rendszer az inzulininjekciót használó személyek számára készült.

  Ez az alkalmazás nem helyettesíti a szakszerű orvosi tanácsadást, diagnózist vagy kezelést. Bármilyen egészségügyi állapottal vagy kezeléssel kapcsolatos kérdéssel mindig kérje ki orvosa vagy más szakképzett egészségügyi szolgáltató tanácsát.

  Az alkalmazás

  1. Jelenlegi glükózszint

  A glükózszintek 5 percenként frissülnek – így valós időben láthatja a vércukorszintjét. Az aktuális érték melletti trendnyíl jelzi, hogy milyen irányba halad a glükózszintje.

  1. Eseményjelzők

  Könnyen nyomon követheti az inzulin adagjának beadását, az étkezést vagy a testmozgást. Ezek a markerek segítenek megtudni, hogyan reagál a glükóz egy esemény után.

  1. Glükóz trendvonal

  Tekintse meg, hogyan alakult glükózszintje az elmúlt 24 órában. A napi trendvonalak segíthetnek megérteni a glükóz-ingadozásokkal járó napi mintákat.

  cukorbetegség diagramm
  cukorbetegség diagramm