Kinek ajánlott az iPhone 7?

    iPhone 7 blog

    Gilanyi Milan

    2023.03.24
    4 perc olvasási idő

    Új okostelefon vásárlásán gondolkozol 2023-ban? Ha szűkös a költségvetésed, felmerülhet a kérdés, hogy megéri-e egy régebbi modellt, például egy használt iPhone 7-et vásárolni. Íme néhány ok, amiért megéri a ezt a modellt választanod.

     

    Megfizethetőség

    Az iPhone 7 2023-as vásárlásának egyik legjelentősebb előnye a megfizethetőség. Az iPhone újabb modelljeivel az ár gyorsan az egekbe szökhet. Az iPhone 7 viszont sokkal olcsóbb, így kiváló választás azoknak, akik a borsos ár nélküli iPhone funkcióit szeretnék.

     iPhone 7 kinézete

     

    Minőségi tervezés 

    Lehet, hogy az iPhone 7 egy régebbi modell, de még mindig minőségi a dizájn. Elegáns alumínium házának köszönhetően olyan telefont kapsz, amely strapabíró, és remek érzés kézben tartani. 4,7 hüvelykes retina kijelzője van, amely fényes és tiszta képet biztosít, így nagyszerű vizuális élményt nyújt. Amennyiben egy kisebb, kompaktabb méretű készülékre vágysz az iPhone SE 2016-ot javasoljuk.

     iPhone 7 méret

     

    Nagy kamera

    Ha szeretsz fotózni, az iPhone 7 kamerája továbbra is kiváló. A 12 megapixeles hátlapi és a 7 megapixeles előlapi kamerával lenyűgöző fényképeket és szelfiket készíthetsz, amelyeket szívesen megosztasz a közösségi médiában. Amennyiben komolyabban gondolod a fényképezést, inkább válassz egy iPhone 11-et.

     iPhone 7 kamera

     

    Megújult Home gomb

    Az iPhone 7 Home gombja egy fejlett érzékelőgomb, amelyek tartósságra, gyors visszajelzésre és nyomásérzékenységre lettek tervezve. Amikor megnyomod, a Taptic Engine-nel együttmőąködve pontos, jól érezhető visszajelzést ad, ráadásul személyre szabható.

     

    Megbízható teljesítmény

    Az iPhone 7 továbbra is kiváló teljesítményt nyújt az A10 Fusion chipnek köszönhetően. Gyors és reszponzív, és minden kedvenc alkalmazásod késés vagy lassulás nélkül futtathatod.

     iPhone 7 processzor

     

    Összefoglalva

    Egy használt iPhone 7 2023-ban nagyszerű vásárlás lehet. Megfizethető, minőségi kialakítású, nagyszerű kamerával, megbízható teljesítménnyel és hosszú élettartammal rendelkezik. Ha pénztárcakímélő, de mégis minőségi iPhone-ra vágysz, az iPhone 7-et mindenképpen érdemes megfontolni.