Félsz a használt iPhone vásárlástól?

Written by Milan Gilanyi / Jan 25, 2023

Sokak fejében felmerül a kérdés, vajon biztonságos használtan vásárolni telefont, vagy bármilyen elektronikai cikket? Mi történik, ha van valamilyen rejtett hibája, vagy esetleg lopott? Ezek a kérdések teljesen jogosan merülnek fel és sok esetben a kételyek valósággá válnak.

 

Sokszor találkoztunk azon jelenséggel, hogy valaki megvásárolt egy használt készüléket (mondjuk a Facebook marketplaceről) nagyon kedvező áron. Az esetek túlnyomó részében kiderült, hogy a készülék lopott volt, vagy pár nap múltán jelentkezett az eladó által nem feltüntetett hiba. Egy ilyen balszerencsés döntés bizony nagyon sokba kerülhet a megtévesztett vásárlónak, ezért igyekszünk mindenkit óvva inteni az ilyen jellegű vásárlásoktól.

 

Mi a ShowMe-nél egy olyan alternatívát nyújtunk, amivel biztosan nem kerülhetsz kellemetlen helyzetbe. Éppen ezért összeszedtük Neked, hogy miért érdemes tőlünk megvásárolnod a használt iPhone-od:

 

  1. 1 év ingyen garancia: Az első és legfontosabb szempont a garancia. Mi a ShowMe-nél sok más kereskedővel szemben 1 év garanciát biztosítunk  INGYEN (!!!) minden használt iPhone-hoz. Ezzel megóvunk téged a rejtett hibáktól, és a vele járó kellemetlenségektől. Ügyfélszolgálatunk rendkívül készségesen, rugalmasan és gyorsan eszközöli a garanciális javításokat, hogy minél több terhet vegyünk le a válladról.

  2. 30 napos elégedettségi garancia: A hivatalos visszavásárlási kötelezettség dupláját biztosítjuk, hogy legyen elegendő időd eldönteni, hogy valóban megfelel e Neked az a használt készülék amit rendeltél.

  3. Legjobb ár-érték arány: A használt iPhone vásárlásnak a legnyilvánvalóbb előnye az olcsó ár. Egy új iPhone ára már akár 500.000-600.000 Forint, ami lássuk be az átlag fizetésből élő ember számára megfizethetetlen, továbbá sok esetben nincs is szükség a legújabb iPhone-ra, egy régi is maximálisan ki tudja elégíteni az igényeket.
     
  4. Biztonságos forrás: Amennyiben a ShowMe-től vásárolod meg a használt telefonod, úgy 100%-os mértékben be vagy biztosítva, mivel tiltás elleni ÖRÖK GARANCIA jár a készülékhez, továbbá az általunk értékesített készülékek 90%-át multi cégektől, nem magánszemélyektől szerezzük be. Ettől függetlenül, ha mégis letiltaná a szolgáltató a készüléket mindig visszafizetjük az árát (soha nem volt még rá precedens).

  5. Minőség: Minden egyes beérkező használt iPhone-t szigorú tesztnek vetünk alá. Az összes funkcióját teszteljük egy külön erre kifejlesztett szoftver segítségével. Abban az esetben, ha mégis kiderül, hogy a készülék rendelkezik valamilyen hibával azt haladéktalanul megjavítjuk.

  6. Ritka modellek: Előfordulhat, hogy régóta vágysz egy pár éves iPhone-ra, és azon belül is egy típus kifejezetten tetszett Neked a megjelenésekor, azonban ezt már sehol nem értékesítik. Lehet ez például egy iPhone SE 2016 128GB-os változata, amelyet már szinte lehetetlen beszerezni. Nálunk jó eséllyel megtalálhatod, ráadásul az újszerű állapotú variáns esztétikai állapota végett garantáltan le fog esni az állad (a miénk leesett)!

  7. Fenntartható: Az utolsó, de talán mégis az egyik legfontosabb szempont a környezettudatosság. Azzal, hogy használt iPhone-t vásárolsz nem csak a pénztárcádat kíméled meg, de hozzájárulsz egy zöldebb holnaphoz is. A felújított készülékek lehetővé teszik számunkra, hogy csökkentsük az elektronikai hulladék mennyiségét mindezt úgy, hogy nem kell lemondanunk közben semmiről.