iPhone Xr Bemutató

Written by Milan Gilanyi / Jun 14, 2022

6,1 hüvelykes képátlójú, teljes előlapot kitöltő Multi-Touch LCD-kijel­ző IPS-techno­lógiával

Az iPhone XR új kijel­zője a legfejlettebb LCD-kijel­ző az iparágban. Az innovatív háttérvilágításnak köszönhetően még a sarkokat is kitölti, így valósághű színekben láthatunk mindent a kijelző egyik szélétől a másikig.

iPhone XR 6,1 hüvelykes képátlójú, teljes előlapot kitöltő Multi-Touch LCD-kijel­ző
            IPS-techno­lógiával

Portré mód

Az iPhone XR egyobjektíves kamerája gépi tanulással válik még okosabbá, hogy olyan fotókat készíthess vele, amelyeken az emberek tűélesen látszanak, a háttér viszont művészien elmosódik.

iPhone XR Portré mód

Hétrétegű színezés

Az üveg hátlap szemet gyönyörködtető bevonata olyan fejlett eljárással készül, amellyel csodaszép, telt színek állíthatók elő.

iPhone XR Hétrétegű színezés

Face ID

Egyszerű mindent biztonságban tartani, ha az arcod a jelszavad. Egy pillan­tással feloldhatod az iPhone-odat, és többek között bejelentkezhetsz az appokba vagy a fiókjaidba.

iPhone XR Face ID

Űrtechnológiai minőségű alumíniumszegély

Az oldalszegélyt az Apple saját fejlesztésű speciális fémötvözetéből készítjük, és precíz megmunkálás után eloxálással alakítjuk ki rajta az üveg hátlap színéhez tökéletesen illő bevonatot.

iPhone XR Űrtechnológiai minőségű alumíniumszegély

A12 Bionic processzor

Az A11 processzorhoz képest egy sokkal intel­ligen­sebb és erősebb okos­telefonchip új generációs Neural Engine‑ünkkel felturbózva. Az eredmény: lenyűgöző AR-élmény, Mélységállítás funkcióval finomítható, lélegzetelállítóan szép portrék és egy telefon, amivel minden hihetetlenül gyorsan és simán megy.

iPhone XR a12 Bionic processzor