iPhone SE 2016 Bemutató

Written by Milan Gilanyi / Jun 14, 2022

4 hüvelykes kompakt méret

Az SE 1. generációjának legfőbb ismérve a kedvező mérete. Ha Te nem vagy a nagy mobilok híve, ez az iPhone neked való...

iPhone SE mérete

Imádni való design

Az iPhone SE 2016 nem csak mérete miatt cuki, hanem a minőségi és prémium anyagfelhasználatnak köszönhetően egy igazi klasszikus az Apple telefonok kínálatában.

iPhone SE imádnivaló design

Touch ID, az ujjlenyomatod a kulcs a telefonhoz

Nem kell tovább bajlódnod a jelkód betáplálásával szeretett iPhone-odon. Csupán elegendő a Home gombhoz érintened az ujjad, és máris feloldottad a készüléked.

iPhone SE Touch ID

Kamera, amely mindenre elég

Az iPhone SE talán az egyik legkisebb telefon, amely képes 4K felvételeket rögzíteni, továbbá a Live Photo funkció is elérhető.

iPhone SE kamera

Jack dugó, hogy bármilyen fülest használhass

Az új készülékek szinte egyike sem teszi elérhetővé a Jack-es fülhallgatók csatlakozását, azonban az iPhone SE igen! Ha nem szeretnéd leváltani régi, jól bevállt fülesed ez a model Neked való!

iPhone SE jack dugó

2GM RAM, A9 chip

Igen, az iPhone SE 2016-os verziója manapság már nem nevethető egy "erőműnek", de azoknak a felhasználóknak, akik csupán telefonálni és általános Social Media alkalmazásokat szeretnének használni még mindig tökéletesen elég (pl. FaceBook, Insta).

iPhone SE A9 processzor