iPhone 8 bemutató

Written by Ivan Jankelic / Sep 02, 2022

Retina HD-kijelző True Tone techno­lógiával

A True Tone technológia automatikusan a környezeted fényviszonyaihoz igazítja a fehéregyensúlyt, hogy a kijelzőn a legkülönbözőbb körülmények között is egyformán jól lásd a dolgokat.

iPhone 8 Retina HD-kijelző True Tone techno­lógiával

12 megapixeles kamera

Az iPhone 8 továbbfejlesztett 12 megapixeles kamerája nagyobb, gyorsabb érzékelővel, új színszűrővel és nagyobb színmélységű képpontokkal készíti a felvételeket. Fejlettebb optikai képstabilizálást nyújt a fotók és videók készítéséhez.

iPhone 8 12 megapixeles kamera

Vezeték nélküli töltés

Az iPhone 8 üveghátlapjának köszönhetően elfelejtheted az összegubancolódó vezetékek sokaságát, mivel ez a technologia már lehetővé teszi a wireless, azaz a vezeték nélküli töltést.

iPhone 8 vezeték nélküli töltés

Touch ID, az ujjlenyomatod a kulcs a telefonhoz

Nem kell tovább bajlódnod a jelkód betáplálásával szeretett iPhone-odon. Csupán elegendő a Home gombhoz érintened az ujjad, és máris feloldottad a készüléked.

iPhone 8 Touch ID

Sztereó hangszóró

Az iPhone 8 elődjéhez hasonlóan sztereó hangszórókat kapott, amely biztosítja a széles dinamikatarományt. Zenehallgatáskor, vagy bármilyen videó nézésekor tökéletes társad lesz.

iPhone 8 sztereó hangszóró

A11 Bionic processzor

Négy energiatakarékos magja akár 70%‑kal, a nagy számításigényű feladatokat kiszolgáló két magja pedig akár 25%‑kal gyorsabb működésre képes az A10 Fusion chiphez képest.

iPhone 8 a11 Bionic processzor