iPhone 7 Plus Bemutató

Written by Milan Gilanyi / Jun 14, 2022

5,5 hüvelykes Retina HD kijelző

Ha Te is imádsz videókat nézni a telefonodon, az iPhone 7 Plus Neked való! Az 5,5 hüvelykes Retina HD kijelzőnek köszönhetően tökéletes a színkezelés.

iPhone 7 Plus mérete

Cseppálló kialakítás

A teljesen áttervezett háznak köszönhetően az iPhone 7 Plus a legelső cseppálló iPhone. Így a vízcseppek, a kiöntött folyadék és a por is kevésbé okozhat gondot.

iPhone 7 Plus cseppálló kialakítás

Megújult Home gomb

Az iPhone 7 Plus Home gombja egy fejlett érzékelőgomb, amelyek tartósságra, gyors visszajelzésre és nyomásérzékenységre lettek tervezve. Amikor megnyomod, a Taptic Engine-nel együttmőąködve pontos, jól érezhető visszajelzést ad, ráadásul személyre szabható.

iPhone 7 Plus Home gomb

Touch ID, az ujjlenyomatod a kulcs a telefonhoz

Nem kell tovább bajlódnod a jelkód betáplálásával szeretett iPhone-odon. Csupán elegendő a Home gombhoz érintened az ujjad, és máris feloldottad a készüléked.

iPhone 7 Plus Touch ID

Dupla kamera

Az iPhone 7 Plus-ban működő 12 megapixeles széles látószögű kamera mellett egy 12 megapixeles, teleobjektíves kamera is működik, hogy még közelebb kerülhess a témádhoz. Ami azt jelenti, hogy távolról zoomolva jobb minőségű felvételeket készíthetsz

iPhone 7 Plus camera

Sztereó hangszóró

Az iPhone 7 Plus az első Apple készülék, amely sztereó hangszórókat kapott, amely biztosítja a széles dinamikatarományt, és jóval hangosabban szól elődjeinél.

iPhone 7 Plus sztereo hangszoro

Négymagos A10 Fusion processzor

Az A10-es Chip négymagos processzora két teljesítményre, és két hatékonyságra optimalizált magra lett bontva ezzel leadva nagy teljesítmény kevés energiafelvétellel, ami jelentősen meghosszabbította az akkumulátor üzemidejét.

iPhone 7 Plus A10 processzor