iPhone 7 Bemutató

Written by Milan Gilanyi / Jun 14, 2022

4,7 hüvelykes Retina HD kijelző

Az iPhone 7 az egyik legideálisabb méret minden eddigi iPhone közül. A Retina HD kijelzőnek köszönhetően tökéletes a színkezelés.

iPhone 7 mérete

Cseppálló kialakítás

A teljesen áttervezett háznak köszönhetően az iPhone 7 a legelső cseppálló iPhone. Így a vízcseppek, a kiöntött folyadék és a por is kevésbé okozhat gondot.

iPhone 7 cseppálló kialakítás

Megújult Home gomb

Az iPhone 7 Home gombja egy fejlett érzékelőgomb, amelyek tartósságra, gyors visszajelzésre és nyomásérzékenységre lettek tervezve. Amikor megnyomod, a Taptic Engine-nel együttmőąködve pontos, jól érezhető visszajelzést ad, ráadásul személyre szabható.

iPhone 7 Home gomb

Touch ID, az ujjlenyomatod a kulcs a telefonhoz

Nem kell tovább bajlódnod a jelkód betáplálásával szeretett iPhone-odon. Csupán elegendő a Home gombhoz érintened az ujjad, és máris feloldottad a készüléked.

iPhone 7 Touch ID

f/1,8-as fényrekesz

Az iPhone 7-ben található 1,8-as fényrekesznek és a 6 tagú lencserendszernek köszönhetően ragyogó, részletgazdag képeket készíthetsz akár félhomályban is.

iPhone 7 camera

Sztereó hangszóró

Az iPhone 7. az első Apple készülék, amely sztereó hangszórókat kapott, amely biztosítja a széles dinamikatarományt, és jóval hangosabban szól elődjeinél.

iPhone 7 sztereo hangszoro

Négymagos A10 Fusion processzor

Az A10-es Chip négymagos processzora két teljesítményre, és két hatékonyságra optimalizált magra lett bontva ezzel leadva nagy teljesítmény kevés energiafelvétellel, ami jelentősen meghosszabbította az akkumulátor üzemidejét.

iPhone 7 A10 processzor